ProvideX

De ontwikkelomgeving van ProvideX is specifiek ontworpen voor het maken van complexe administratieve applicaties.

Voor veel applicatie ontwikkelaars is ProvideX een onbekende ontwikkelomgeving. Echter, daar komt verandering in. ProvideX is bezig zich een plaats te veroveren tussen de gevestigde ontwikkelomgevingen, is snel groeiend en heeft wereldwijd vele tevreden gebruikers.

De ontwikkelomgeving bestaat uit drie delen:

  • de programmeertaal;
  • de Grafische user interface;
  • de database.

De GUI met de naam NOMADS is intuïtief en gebruiksvriendelijk en een krachtige hulp om snel grafische applicaties te ontwikkelen.

De database kan moeiteloos bestanden met meer dan 2 gigabyte data verwerken. Ook bij grote hoeveelheden data blijft het lezen en schrijven in de ProvideX database snel. Voor degenen die met een externe database willen werken, ProvideX leest en schrijft direct Oracle, MSSQL en Mysql databases. Vele andere databases kunnen via ODBC worden benaderd.

Providex knowledge base

Door Astecom Websites is de ProvideX Knowledge Base ontwikkeld, hiermee is het archief van vragen en antwoorden uit de mailinglist toegankelijk geworden. Dagelijks maken onze collega’s hiervan dankbaar gebruik.

Voor het converteren van de software naar andere Business Basic talen, zoals BBX, Open basic, MAI basic of Thourougbred basic, worden door Sage tools meegeleverd. De pagina over conversies laat zien hoe we de conversie uitvoeren.

Laat u opleiden in ProvideX, kies voor Astecom

Edias

De support wordt verzorgd door Edias Software International, en is van hoge kwaliteit. Verder is er de ProvideX mailinglist, hierop worden vragen en antwoorden gepost van collega’s die wereldwijd met ProvideX werken.

Voor het converteren van de software naar andere Business Basic talen, zoals BBX,  MAI OpenBASIC of Thourougbred basic, worden door Sage tools meegeleverd. De pagina over conversies laat zien hoe we de conversie uitvoeren.

ProvideX aanpassen

mdat de software niet wordt gecompileerd, zijn aanpassingen in de programmatuur snel en gemakkelijk te maken.

Andere business basic programmeertalen zijn:

  • Thourougbred basic;
  • MAI OpenBASIC;
  • BBX.

BBX kent met visual pro5 ook een grafische ontwikkelomgeving, met BBj en Barista worden internet applicaties gemaakt. BBj is een samenvoeging van Java en BBX.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van het converteren vanuit BBX, BBj, Barista, Open basic, Thourougbred basic of MAI basic naar ProvideX.

Leverancier http://www.astecom.nl